~FOLLOWER TERRBAEK~

17 April 2012

pasta untuk mawar

Salam..baru-baru ini,ummi ada membeli pasta animal shape untuk mawar. dan petang semalam baru ummi berkesempatan untuk membuatnya.mawar memang suka mee.
kalau goreng atau buat sup memang cepat abis.tapi kali ni.
ummi buat pasta..nak tengok reaksi budak kecik comel ni makan..
 Alhamdulillah..sebenarnya penuh 1 pinggan ni.tup2,dah tinggal separuh.
pasta ni ummi masak dengan mushroom soup.sebab ummi tahu,mawar memang suka mushroom soup.
mawar makan sambil tengok kartun dekat astro.
pasta animal shape ni memang untuk kanak2..diperbuat daripada gandum dan oat..abis yang ni kita try pasta abc shape pulak ye..

4 ulasan:

  1. amboi mawar...sedap dia makan ye. Pasta animal shape ni ada jual kat mana ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jenama heinz pun ada..yg ni sy beli dkat tesco. :) kbetulan lalu dkat bhgian pasta

      Padam
  2. sedpanya mawar makan pasta.berselera.bgs2

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)