~FOLLOWER TERRBAEK~

28 Januari 2011

Lambretta...

Abi telah membeli lambretta tahun 1962 pada tahun 2010(tak ingat exact date)..motor dalam keadaan barai tetapi bodi dan barang enjin masih complete.Geran ada dan ic owner pn dah dapat(setelah bersusah payah mengesan owner asal,alhamdulillah ownr masih hidup).Insyaallah bulan 5 ni nak siapkan restore lambretta tersebut. Disini abi ingin berkongsi beberapa gambar lambretta tersebut. Layan...
Rosyam nor pun ada sebijik lambretta..


bakal berubah wajah pada bulan 5 ni insyaallah..

bercadang nk buat kaler macam ni..tapi masih belum konfem nk cat kaler apa..

ni motor abi..stiker The STB (street to bonanza,Vespa Kelantan) dekat no plet tu dah kena rembat dengan mamat mana ntah..

3 ulasan:

  1. husband wani peminat tegar motor nih..fuyyo=D hehe..wani minat jugok ko..

    BalasPadam
  2. aiwah..setegar2 nya...hehe sampai nk blik klate raya cina esk lusa ni pun husband wani nk konvoi bramai2 nek vespa..dia terlalu minat dr zaman skolah lg.wani support je..minat jugak ngan jentera besi ni..its very unic and classic scooter..hehe

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)