~FOLLOWER TERRBAEK~

18 Mac 2013

kereta mewahku



salam..haha poyo..tajuk paling menyampah orang baca gamaknya...kih3.dan ini xde kena mengena dengan yang hidup atau yang mati k.. :)

sebenarnya nak story pasal dalam perjalanan dari kelantan ke nilai..sepanjang perjalanan pulang ke rumah..kami berdua rasa teruja sangat tengok pelbagai jenis model kereta mewah yang melintasi kereta kecik comel kami ni ha..so,alang2 keluar topik kereta...dengan waktu tu cuaca pn ok.so,kami bergurau2 senda la sikit bagi menghilangkan kebosanan menaiki kereta selama 7jam dari kelantan.. :) balik sehari je..tapi sebab xserik dengan 2minggu lepas..kami balik lagi..kwang3..

waktu ni mata ummi baru nak lali.sekali dengar suara abi..wow...! ferrari3..slow je..tapi cukup untuk telinga ummi menangkap setiap inci yang keluar dari mulut abi..vroomm! dah sebiji melepasi kereta kami..pastu..duk sekejap lalu pulak 2,3 biji lagi..haa..time ni mmg kelompok ferrari yang lalu...

pastu lepas je tol bentong..ada lagi kumpulan lotus dengan porche...ok..yang ni macam xhebat sangat..sbb macam biasa tgk kan..hahaha gelak jahat..

ok baru je nak lelap..sekali abi cakap..haa ni baru power..vroomm! lintas sebiji kaler merah..haha

ummi cpt2 cakap..haaa gewe honey! (dlm hati niat gewe dimaksudkan tu..kereta lamborghini) bukan driver tu.. :P

sekali abi cepat2 balas.. eh bukan lelaki yang drive..tadi pompuan cina drive..( cehh macam la sempat abi intai driver boy ke girl kan??sedangkan cermin kereta tu gelap zulumat..hahaha)

ummi..owh yeke?? ehh hebatnya pompuan tu bawak..laju kott... kereta2 yg kat belakang tu laki yg bawak..xkn tewas dgn pompuan tu kot??

haha..time ni abi gelak...masa ni ummi xtahu ape niat abi gelak..

sekali..abi ckp..haa ni gewe honey litah doh!! hahaha dia gelak..

lepas ummi tgk..cehhh...patutla gelak sakan..rupanya bas ekspress..amboiii..patut la gelak sakan..dia siap cakap cepat sangat percaya..yg kereta laju tadi bukan pompuan la..laki..

hehe bila wife ckp kereta mewah tu gewe..dia cpt2 bantah ckp driver tu girl..
skali lalu bas..boleh pulak kasi driver bas tu as a gewe..hahaha

last sekali kami gelak sampai pecah perut..hilang sakit kepala,bosan pada hari tu.. :)

2 ulasan:

  1. hihi,bestnya so nogori.balik same2 tak payah gilir2..=)haha..

    p/s-wani, suh hubby wani beli bas terus la nt senang bawak anak ramai2 nt.hehe...luas pon luas..keh2..jange beli ferrari 2 orang jah buleh duduk, x muat letak beg.kih2

    BalasPadam
  2. gitula nina..tp kdg2 pening juga..haha blik mcm xpuas gitu..sebab duk skjap2..tp umah mmg dkat.kentut pun dgr kot..hehe

    haha ni lawak bersahaja nk usik suami..nk beli ferrari mmg non hado duit la.haha

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)