~FOLLOWER TERRBAEK~

26 Mac 2013

kakak mawar

salam...minggu ni merupakan minggu terakhir di bulan mac..minggu depan dah masuk bulan 4 dah..sekejap je kan? hoho baru je rasa minggu lepas masuk praktikal..kui3..

sedang ummi membelek2 entry lama dalam blog ni..syok pula baca balik kisah2 kakak mawar waktu kecil dlu..sekarang kakak mawar lagi 2bulan nak masuk 3tahun secara officially..hihi

kakak mawar,
seorang yang sangat manja kini..mungkin dia tahu yang tak lama lagi dia akan punyai seorang adik..sebab tu la kadang2 ummi dan abi xboleh nak jangka dia punya perangai...kadang2 mood dia ok..kadang2 mood dia sangat la buat ummi dan abi haru biru...hehehe

macam semalam..dia pegang patung upin ipin bawak masuk bilik...suruh ummi tunjuk body part upin ipin..ummi tunjuk mata..dia sebut mata..tunjuk hidung..dia sebut tu hidung..dan sampai la bahagian kasut upin ipin..banyak kali jugak la kakak suruh ummi ulang..naik lenguh sat..time tu dh pukul 9 malam..mata ummi benar2 ngantuk..huhu

bila ummi cakap..ok dahla..sambung esok pulak ye..kakak cepat2 marah dan ambilkan patung tu lagi..ok..kalini ummi nyanyi lagu sahabat dan selamat pagi cikgu pulak..dia dengar smbil senyum riang..tup3..uwwaaaaaaa..nangesss kuat3..mak aii..semput jap time tu..kemain kuat lagi dia meraung..macam kena ketam kat ummi pulak...hehe

ummi dah xlarat nak layan dah..terus abi datang handle kakak..abi main2..dan bergurau dgn kakak..duk 5minit..ajak tido..terus tutup lampu..lena la kakak ditengah2 antara ummi dan abi.. :)

tapi memang sejak dua menjak perangai dia seakan berubah..jatuh sikit..terus meraung kuat..manja xsama seperti sebelum ini..kalau dulu..suka berdikari..skrg..hehehe.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)