~FOLLOWER TERRBAEK~

15 Februari 2013

akhirnya teka teki terjawab

Alhamdulillah..selasa lepas sewaktu kami berada di kampung..ummi masih lagi ras xsedap badan..asyik nak terkucil..tapi ok daripada yang haritu..so,ummi ajak abi ke klinik..smpai klinik,buat test..doktor tnya..awak baru khwin ke? sbb masa tu ummi xbwk mawar skali..hihi doktor xtau yg kami dh ada anak usia 3 tahun..bila ckp dh ada sorangdia terkejut..;)


ok time cek urin..tiba2 doktor ckp..xde mslh apa dgn urin awak..line pn satu..aik?? umi pelik..pastu umi ckp kat dktor yg umi pernah cek sblm ni..dan naik samar satu line..dktor ckp..kalau awk dh cek mknanya awk pregnant...xkira samar atau x..dikira pregnant..

o
k pas abis kitorang citcat2 kitorang balik..b eli ubat omega 3 je wktu tu..

smpai nilai rabu lpas..umi skali lagi bli upt..rasa xpuas hati..sbb cek dgn dktr xde line..hehe then bila cek..yess ini resultnya..sgt2 terang berbanding masa first umi


cek..mknanya baby makin besar la tu..hehe stkat harini..usia kndungan 7 minggu..dan abi dah start pening kepala,loya dan nak muntah..sian abi..tp ummi mcm biasa..xde alahan..

5 ulasan:

  1. haha bestnya wani, wani peknen tp hubby yg pening2...kan boleh relax2 dan makan2 tu, berat badan pn tak turun nt=) Anyway tahniah=) bile due date wani? hujung tahun ni sempat dop? (kalu sempat 1 geng sekolah dengan adiknya Aufa la^^,)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tq nina...yess tahun ni kita skali lagi lahirkan anak pd thn yg sama...our 2nd baby..in shaa allah due pd 3hb oktober ini... :)

      Padam
    2. hehe tq nina...yess tahun ni kita skali lagi lahirkan anak pd thn yg sama...our 2nd baby..in shaa allah due pd 3hb oktober ini... :)

      Padam
  2. tahniah wani =) amboi...semua nya pregnant ni...akak nak juga hehe. Doakan akak ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. in shaa allah kak..ohya,kalau akak nk merancang kehamilan..akak boleh cuba iberet folic..sgt bagus..akak boleh cuba cr info pasal iberet folic..tp sy xrncang pun sbnarnya..cuma penah bc ramai yg usaha dgn cuba iberet folic.. :)

      Padam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)