~FOLLOWER TERRBAEK~

20 Disember 2012

Alhamdulillah...tersangat lah lega..

Salam...petang 20/12/2012.. harini Alhamdulillah,pagi tadi settle ujian talaqqi tafsir di bilik pensyarah..kemudian hantar task grafik kat madam dan last sekali hantar cd tarannum bayyati dan soba.keseluruhannya..semua kerja dah settle..cuma tinggal sikit lagi untuk website joomla ummi dan translate tesis kpd bhasa enggeris pula..esok last day and last kulliyah untuk tahun ini dan sem akhir ni...semoga Allah permudahkan perjalanan hidup ummi..sem depan dah menempuh alam praktikal :) insyaallah..

sebenarnya ummi xberapa sihat harini..mungkin asbab kurang tidur dan rehat..banyak kerja yang nak kena settle dalam waktu terdekat.. kepala asyik fikir pasal task je. tapi takpe..berbaloiii..puas hati bila semua dah settle.

abi terpaksa pickup mawar dari taska sebab pada mulanya ummi ingat nak jumpa doktor..tapi bila dah sampai klinik..doktor pula cuti.so,balik je la sorang2..rasa rindu pulak dekat anak dara ummi sorang tu..sunyi rumah xde mawar..kalau ada konfem dh borak-borak sama-sama...

ok sekian dulu dari ummi...nak rest dan nikmati minuman petang sambil tunggu abi dan mawar pulang.. :)

2 ulasan:

  1. http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/tm-me-s-giveaway.html

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)