~FOLLOWER TERRBAEK~

25 September 2012

JOM KURUS DENGAN INCHLOSS LOTION BY FELINNA BEAUTY

SALAM.. pagi ni sebelum ke kelas,macam biasa ummi akan update blog perniagaan sikit..tp blog personal pun rasanya penting juga kena update..hehe tapi pagi ni ummi nk update pasal produk terbaru keluaran felinna beauty la ye..hohoho sangat2 interesting..xputus2 mesej keluar masuk bertanyakan vit c,pf dan hayat acai berry..then masuk produk slimming ni..makin byk pulak sms.Alhamdulillah..lumrah wanita memang nak sentiasa cantik,slim dan menawan..haa bagi yang nak cuba boleh pm or sms 012-3218140 yer..
kite review sikit..
Instructions for Using INCHLOSS BY FELINNA
For best results, apply lotion with fast and stimulating movements concentrating on target areas such as the abdomen, hips, thighs, and arms. Apply twice a day, morning and night for maximum benefits, preferably after bathing/ showering.

Sambutan terhadap inchloss Lotion by felinna sgtlah bagus :) and yg penting kenapa semua memilih inchloss? :

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angi jek)
2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hhe
3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :)
4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.
5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha
6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

Ok masih byk kelebihan inchloss..jadi nantikan!

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...
Hheee peace and love ♥
jom tgk ape kata pengasas inchloss lotion by felinna beuty..

macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemu
ka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal p...uluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je..

hrga rm75 free post!
pm or sms 012-3218140 utk order

p/s : selain itu..ummi nak mention..yang ummi juga kini telah pun bergelar SHaklee independet distributor shaklee..kepada sahabat2 yng berminat untuk mendapatkan produk shaklee juga..boleh pm o wassap ummi yer..


 

23 ulasan:

  1. sy bru mncuba product inchloss ni..dan klu product ini mmuaskn dn trdpat prubhan pda tubuh sy,insyaallah!lpas ni,sy plak yg akn mnjual product ni..sy nk smua prempuan d luar sna mncuba product ni,gerenti puas ati..

    BalasPadam
  2. salam... leh tlg sent kat emel saya detail produk ni, kalau boleh saya nk jadi agen jugak, mana nak dapat produk ni????
    ni emel saya
    sweetsourgurl89@gmail.com

    BalasPadam
  3. sy br dpt inchloss td.. bru 1st apply.. perot da hilang 2 inchi.. 3 4 kali sy ukur...hahaha part lain loss 0.5-1 inci.. memg terbaikkkk!!! x rugi beli!! :-)

    BalasPadam
  4. Mcm x logik je sapu cream bley turun berat..huhu..

    BalasPadam
  5. Berapa rm ? 1 botol ni bole email cara menggunaannya tak? Please

    BalasPadam
  6. i've tried for 3 days and its really work. how to become an agent?

    BalasPadam
  7. Boleh sapu kat payudara ke?

    BalasPadam
  8. tiada ada kesan langsung,,,,cuma rasa panas cam terbakar sahaje

    BalasPadam
  9. maaf,sy rasa produk tak berkesan langsung berbanding dengan produk lain dipasaran itu at leasat ada sikit perubahan tapi produk felina tiada kesan langsung.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lemak ko tebal sgt kot.byk yg pkai ad je kesan.kurg je inci.

      Padam
    2. Mungkin awak sapu cikit sgt kot. just rasa hot2 chicken shit. tu yg kesan lmbt.. don't blame the product while others can do well on it~ ;)

      Padam
  10. Dah abis satu botol. Cam xda perubahan pun. Kat mana silapnya?

    BalasPadam
  11. boleh email pada saya..
    muzaimah87@yahoo.com

    BalasPadam
  12. baru nk cuba...he3... mintak2 jd... slalu mkn acaiberry jer..
    he3..ni nk tmbh nga lotion lak.



    BalasPadam
  13. nak tau kat seremban mana boleh dpt produck ni???

    BalasPadam
  14. saya guna dekat sebulan dah..alhamdulillah..baju yang agak ketat dah mula rasa longgar sikit..

    BalasPadam
  15. Boleh email saya eyatie26@gmail.com..saya nak tahu lebih lanjut lagi..

    BalasPadam
  16. Email sya dtil plis..qadijahqadir@yahoo.com

    BalasPadam
  17. Boleh email sy sy nak detail teperinci ssyahanum@yahoo.com.my

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)