~FOLLOWER TERRBAEK~

27 Mac 2012

ape yang best dekat tangkak johor ye?

Salam kengkawan blogger...just nak tahu,ape yang best dekat tangkak,johor yea??sebenarnya jumaat ni first time ummi mawar nak ke sana..maybe stay semalaman kat sana.hotel belum book lagi. if sesape ada yang sudi nak share tempat menarik kat sana..boleh la inform ummi yea..contoh,tempat makan best2 ke..atau ape-ape je la.. :) terima kasih..

9 ulasan:

  1. err saya tak tahulah...heehe jgn marah :P

    BalasPadam
  2. hihi ayu pun tak tau tak pernah sampai johor..follow sini...;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks ayu..saya dh msuk 2nd time..sblm ni ke JB je..tangkak 1st time huhuhu

      Padam
  3. bestya nak g jln2 ye..:)
    jom join segmen ni..http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

    BalasPadam
  4. bestnya nak g jln2 ye..;)
    jom join segmen ni..
    http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. oraitt nanti kak wani join..lagi best duk jordan..bleh main salji..hehe :)

      Padam
  5. Sy orang Segamat, Johor!! =)

    Tangkak tu dekat je dgn Segamat. Dlm 45 min camtu.
    Kat Tangkak tu org panggil syurga kain. Byk kedai kain kat sane. Murah2 harge dia.Tapi sblom beli, kena cek betol2. takot ade peniaga yg x jujur. Tipu meter. Hiee

    Alang2 dah ke tangkak tu, pergilah ke gunung ledang. x jauh sangat. boleh bersantai dekat sane. ade air terjun tau.

    hope information ni membantu awak & welcome to tangkak. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe thanks...owh..tu la..akak pn br tahu..dekat dgn gunung ledang..hehe..boleh la lepas mawar main air..hihihi

      Padam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)