~FOLLOWER TERRBAEK~

12 Februari 2012

ZOO NEGARA

Salam..semalam,sebelum ke klang kami singgah dulu di zoo negara..yang ni abi mawar yang plan dua tiga hari yang lalu.katanya nak bawak mawar jalan2 sambil kenal haiwan.maklumlah mawar sekarang makin petah berbicara..kadang2 rasa nak ketawa pulak dengan keletahnya.kami bertolak dari nilai pukul9.30,dan tiba pd pukul 10.30 dekat sana.nasib baik la mawar tido sepanjang perjalanan tu.jadi terkumpul penuh la segala energy mawar waktu ke sana.xde la moody atau nak ngantuk.stroller memang ummi dah lama simpan xterguna.sebab mawar macam dah xnak naik stroller tu.huhu dh boleh kaki..ape lagi.nk jalan la kan.. =)

ni la antara gmbar2 kenangan mawar kat sana...selama hampir 3jam berada di dalam tu.semua tempat kami jelajah.alhamdulillah best jugak kesini.
 mawar yang sentiasa teruja apabila melihat pelbagai jenis haiwan.
 siap lambai dan say bye bye lagi ye dekat elephant..,bila tgk bangau cepat2 lari nak pegi sentuh..ayyayy
 spesis kura2 gergasi yang sempat kami snap,time ni dia tgh jalan..=)
 berhenti makan eskem sejenak.=)
 pusat pertunjukan haiwan,xsempat pun tgk dolphin buat pertunjukan..
akuarium tunku abdul rahman

children's world,kuda kecil yang berjambul chantekk!

2 ulasan:

  1. ala...jom la mama...nanti lain kali,kita pegi sama2 yea..=)

    BalasPadam

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)