~FOLLOWER TERRBAEK~

23 November 2011

Program Multi Level Nuffnang FREE tapi jana income

-----Jom sertai Program Multi Level Nuffnang-----


1) Program ni terbuka kepada semua blogger yang mahu tambah pendapatan secara sistematik melalui nuffnang. Tanpa paksaan sama sekali tapi yang penting semua JUJUR dan IKHLAS untuk membantu sama lain.

2) Program ini senang saje dengan syarat mestilah ikut step arahan yang diberikan.

3) Blogger yang hendak sertai program ini ikut arahan berikut: PERTAMA: klik 3 link blog kawan blogger dibawah dan KLIK satu daripada iklan nuffnang yang ada kat blog mereka:4) KEDUA: COPY DAN PASTE POST INI DALAM NEW POST blog anda.

5) KETIGA: DELETE peserta blog yang menduduki tangga ketiga iaitu (c). Peserta blog ditangga kedua iaitu (b) jadikan (c). Dan peserta blog ditangga pertama iaitu (a) jadikan (b). Masukkan nama blog anda di tangga (a) dengan linknya sekali. Dan setelah selesai EDIT, post NEW POST ini.

6) Tagkan post ini kepada 5 orang kawan blogger yang tiada dalam list blog di atas yang anda mahukan mereka juga sertai program Multi Level Nuffnang ini. Anda juga boleh tinggalkan message di shout box rakan blogger untuk sertai program mudah ini.

7) Anda akan lihat perubahan dalam akaun Nuffnang anda dengan syarat anda MESTI JUJUR dan ikut setiap arahan yang diberikan di atas.

SELAMAT MENCUBA!!! 
MARILAH BANTU SESAMA BLOGGER!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ape pandangan anda??jom komen post mawar yea...=)